Praćenje rada 

Preko naseg displeja i racunara mozete pratiti pozive u realnom vremenu kad je gost pozvao konobara, i uporediti sa vremenom kad je kucana porudzbina,imajuci u vidu koliko je nekom konobaru potrebno vremena od narudzbe do usluzivanja gosta. 

Isti sistem se moze primeniti u drugim sferama kako bi pratilo gde gubite u poslovanju kod dolaska nekog mehanicara da popravi liniju ili u mnogim drugim nacinima primene.

Kozlovic obrt

Istra, Hrvatska

Komunikacija kuhinja  – konobari

Jedna od najvaznijih komunikacija,kuvar lako preko tastera poziva konobara kog zeli.

Nema dovikivanja i hrana se ne hladi.

Klub restoran Giardino

Novi Sad

 

 

Primena u proizvodnji

 

Radnik kada ima problem jednostavnim pritiskom tastera moze pozvati nadredjenog ili tehnicara,u istom trenutku mu moze dati informaciju da li je kvar mali,veci ili treba dodatnog materijala.

Tehnicar dobija informaciju koji radnik ga trazi i kakav problem ima. Ceo sistem se moze preko monitora pratiti i videti vreme kad je radnik pozvao,koliko treba tehnicaru da otkloni problem i ostale informacije.

 

Aster tekstil Nis

 

Sistem kontrole redova na šalterima

Sistem kontrole redova,tzv redomati mogu se koristiti bilo gde vise klijenata ceka na jednu ili vise usuga,moze se koristiti u bankama,postama,opsinama itd…

Opstina Kursumlija

 

 

Komunikacija u proizvodnji

Primer fantasticne primene bezicne komunikacije u proizvodnji imamo u fabrici Leoni – nase sisteme imaju u svim filijalama.

Svaki radnik ima taster preko koga lako moze jednim pritiskom pozvati kontrolora na liniji ili mehanicara u slucaju bilo kakvog problema.

Sistem se moze odvojiti da svaki radnik moze povati svog nadredjenog.

 

Kompanija Leoni

( Nis,Prokuplje,Malosiste,Kraljevo )

 

Pozivanje konobara od strane gostiju

Bitna primena bezicnih tastera je i pozivanje konobara od strane gostiju. Gost ne ceka na narudzbu,a konobara moze pozvati u slucaju dodatne porudzbine ili donosenja racuna. Veoma korisno kod basti,udaljenih stolova,separea,stolova na spratu ili prizemlji. Svi tasteri su vodootporni,pa ne morate brinuti ako gost prospe vode ili padne kisa.

 

 

Hotel Gacka *****

Mojkovac, Crna Gora

 

Primena na gradilištima

Kompaniji Energogrupa smo zavrsili posao sa radnickim liftovima,gde bi radnik pomocu displeja u liftu znao na koji sprat da odveze potreban materijal u buduci poslovni kompleks Kule 2 Usce. Svaki od liftova ima displej preko koga prati pozivanje,sistem se moze podeliti na parne i neparne liftove,i u ovom slucaju ima domet od 22 sprata. (102 metra)

 

 

Kompanija Energogrupa – Usce Kula 2

Beograd

 

Tasteri se mogu montirati (zasrafiti) i skidati po potrebi,ili ubaciti u postolja